Купуване с едно кликване 0 0.00
Гребец стъкло, система за повдигане на Присоске Издръжлив 2 елемента Здрав Спестява Време за обработка Плочки за пода на колата, на Корпуса за Стъкло

Гребец стъкло, система за повдигане на Присоске Издръжлив 2 елемента Здрав Спестява Време за обработка Плочки за пода

BGN 2.00
 

Налично
Продукти

Той позволява по-лесно и по-безопасно носене на тежки предмети, а също така спестява време за обработка и разходи за труд.Това е идеалният инструмент за пренасяне на мебели и битова техника.При използване съхранява лифт с вендузата в чисто и сухо състояние.И обърнете внимание на защитата от влага и слънце.Подходяща за стъкло, пола или плочки, каросерията на автомобила и други предмети, без вдлъбнати, изпъкнали повърхности.Тя може да се използва като инструмент за демонтаж на мобилен телефон.Лифтът присоске е изработен от висококачествен материал, който се отличава с издръжливост и дълголетие.Шасито е изработено от высокоплотной и устойчива на износване каучук, които много экологична.Продукта е лесен за използване.Докато двете дръжки са стегнати и опаковка, може да се създават силно засмукване, което може значително да подобри ефективността на работата.Функция : 1. Лифтът присоске е изработен от висококачествен материал, който се отличава с издръжливост и дълголетие.Шасито е изработено от высокоплотной и устойчива на износване каучук, които много экологична.2. Продукта е лесен за използване.Докато двете дръжки са стегнати и опаковка, може да се създават силно засмукване, което може значително да подобри ефективността на работата.3. Той позволява по-лесно и по-безопасно носене на тежки предмети, а също така спестява време за обработка и разходи за труд.Това е идеалният инструмент за пренасяне на мебели и битова техника.4. Подходяща за стъкло, пола или плочки, каросерията на автомобила и други предмети, без вдлъбнати, изпъкнали повърхности.Тя може да се използва като инструмент за демонтаж на мобилен телефон. 5. При използването му пазете лифт с вендузата в чисто и сухо състояние.И обърнете внимание на защитата от влага и слънце.Параметри : Тип на продукта : Лифтът присоске Материал : пластмаса / rubber Размер : приблизително 6,7x5,7 см / 2,6x2,2 инча Тегло : около 64 г / 2,2 грама Приложение : Подходяща за стъкло, пола, плочки, каросерията на автомобила Осъществяване списък : 2 x лифт в присоске Забележка : 1. Моля, се допуска отклонение 0-2 см от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането.2. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Характеристики на продукта

Item Type:
Suction Cup Lifter
Material:
Plastic/Rubber
Size:
Approx. 6.7x5.7cm/2.6x2.2in
Weight:
Approx.64g/2.2oz
Application:
Suitable for Glass, Floor, Tile, Car Shell
Package List:
2 x Suction Cup Lifter:
Note:
1. Please allow 0‑2 cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Свързани продукти