Здрав Защитен подлакътник AmeriLuck с рафта от закалено стъкло, товароподемност 250 килограма с вграден държач за салфетки и кърпи (черно-2PK)

Здрав Защитен подлакътник AmeriLuck с рафта от закалено стъкло, товароподемност 250 килограма с вграден държач за салфетки

BGN 3.00
 

Налично
Продукти

? Е безопасна за употреба - товароподемност 500 кг, отговаря на стандарта на АДА, е подходящ за повечето хора при правилно монтиране на шипове. ? Е безопасна за употреба - благодарение на товароносимост 250 паунда (изисквания ADA), той ви помага по-лесно да ставам от тоалетната чиния, когато сте в банята, или да запази равновесие, когато сте в кухнята, е подходящ за повечето хора, ако са правилно монтирани на шипове. ? Премиальное качество - Произведен от 304 тръби от неръждаема стомана (диаметър 1 1/2 инча) дебелина от 1 мм. на Качеството на идентични като тези известни марки. в комплекта са включени 6 винтове от неръждаема стомана за всеки прът за определяне на висок ток. ? Кажете сбогом на неприятен момент "Приключи тоалетна хартия" - предохранительная планк с държач за тоалетна хартия (за използване в 2 Мега-ролки). ? Широко приложение - Може да се използва широко в търговски и жилищни помещения, лесен за почистване.Отлично решение за осигуряване на безопасността вани за строители и изпълнители. ? Е безопасна за употреба - товароподемност 500 кг, отговаря на стандарта на АДА, е подходящ за повечето хора при правилно монтиране на шипове. ? Е безопасна за употреба - благодарение на товароносимост 250 паунда (изисквания ADA), той ви помага по-лесно да ставам от тоалетната чиния, когато сте в банята, или да запази равновесие, когато сте в кухнята, е подходящ за повечето хора, ако са правилно монтирани на шипове. ? Премиальное качество - Произведен от 304 тръби от неръждаема стомана (диаметър 1 1/2 инча) дебелина от 1 мм. на Качеството на идентични като тези известни марки. в комплекта са включени 6 винтове от неръждаема стомана за всеки прът за определяне на висок ток. ? Кажете сбогом на неприятен момент "Приключи тоалетна хартия" - предохранительная планк с държач за тоалетна хартия (за използване в 2 Мега-ролки). ? Широко приложение - Може да се използва широко в търговски и жилищни помещения, лесен за почистване.Отлично решение за осигуряване на безопасността вани за строители и изпълнители.Ameri Luck тежкотоварни тръба с диаметър 1 1/4 инча, декоративни дизайнерски защитно планк за баня с рафтове от закалено стъкло за баня, душ или корытца.Изработен от висококачествена неръждаема стомана SUS304, 16 инча за определяне на висок ток, отговаря на стандарта на ADA, товароподемност 500 кг при правилно инсталиране, устойчиви на корозия и не е податлив на корозия, издръжливи и за използване в рамките на целия срок на служба.Инсталация обзавеждане е включено в комплекта на доставката.Многофункционален парапет Ameri Luck товароподемност 250 килограма с вграден държач за кърпи и кухненски салфетки (тоалетна хартия) (2-Мега-ролка) от полиран никел/хром /матово-черен на цвят, 16 инча за определяне на висок ток.Конструкция от неръждаема стомана, търговски клас премиум 304, инсталация обзавеждане е включено в комплекта.

Характеристики на продукта

Свързани продукти