Купуване с едно кликване 0 0.00
Каишка за кучета NAZOU 1/2 3 Фута и 4 ФУТА 5 МЕТРА на 6 МЕТРА, 10 МЕТРА на 15 метра на 20 метра от 30 метра Тежкотоварни Каишка за куче с Удобни меки дръжки За Дресура на кучета н?

Каишка за кучета NAZOU 1/2 3 Фута и 4 ФУТА 5 МЕТРА на 6 МЕТРА, 10 МЕТРА на 15 метра на 20 метра от 30 метра Тежкотоварни

BGN 2.00
 

Налично
Продукти

При укусе кучета също не трябва да се притеснявате за това, че кучешката каишка сълзотворен. 〖ПОДОБРЕНА ЗАВЪРТАНЕ на бравата на 360 °〗 : новоразработени завъртане и заключване може да се завърта на 361 ° без задънена улица, и кучето не се обърква в рамките на каишка по време на игра.В мрака на нощта, заедно със светлината се появи флуоресцентен цвят. 〖НОВ АМОРТИСЬОР〗 : Подвижна амортизирующий колан-въздушна вплетен между плетене на една кука и каишка.Може да се прилага за малки, средни и големи кучета. "ОТРАЗЯВАЩА СВЕТЛИНАТА В НОЩТА" : Всеки каишка е отгоре внимателно направени светлоотразяващите нишка.Може да се прилага за малки, средни и големи кучета. 〖НОВ АМОРТИСЬОР〗 : Подвижна амортизирующий колан-въздушна вплетен между плетене на една кука и каишка.

Характеристики на продукта

Свързани продукти