Купуване с едно кликване 0 0.00
Комплект за облекчаване на облицовки, Инструмент за автоматично теглене на тапицерия, Комплект инструменти за Автоматично Монтировки за кола, за Арматурното табл?

Комплект за облекчаване на облицовки, Инструмент за автоматично теглене на тапицерия, Комплект инструменти за Автоматично

BGN 14.35
 

Налично
Продукти

Ергономичен дизайн и ниско тегло с гладки ръбове осигуряват по-удобно боравене.Този набор от инструменти за автоматично отстраняване се състои от 14 части на инструменти с различни размери, отговарящи на вашите различни нужди от ремонт.Може да се използва за демонтаж на автомобилни аудио системи, както и шкафове и кутии, които трябва да се анализира.Изработен е от висококачествен материал с висока износоустойчивост, може лесно да завърши премахване на боя от автомобила.Много лесни за носене и съхранение, благодарение на малък размер, лесно е деформиран, че е изключително устойчив за продължителна употреба.Функция : 1. Този набор от инструменти за автоматично отстраняване се състои от 14 части на инструменти с различни размери, отговарящи на вашите различни нужди от ремонт.2. Ергономичен дизайн и ниско тегло с гладки ръбове осигуряват по-удобно боравене.3. Изработен е от висококачествен материал с висока износоустойчивост, може лесно да завърши премахване, боядисване на автомобили.4. Може да се използва за демонтаж на автомобилни аудио системи, както и шкафове и кутии, които трябва да се анализира. 5. Много лесни за носене и съхранение, благодарение на малък размер, лесно е деформиран, че е изключително устойчив за продължителна употреба.Параметри : Тип на продукта : Инструмент за автоматично отстраняване на Материал, изделия : найлон + марганцевая стомана + неръждаема стомана + Ромфункция : Разглобявайте вътрешната панел, табло и централната зона управление на аудио CD в кола.Списък на пакетите : 11 x Кроу пластина1 x Отвертка2 x Стоманена тел.

Характеристики на продукта

Item Type:
Auto Removal Tool
Product Material:
Nylon + Manganese Steel + Stainless Steel + POM
Function:
Disassemble the inner panel, instrument panel, and audio CD central control area of the car. 
Package List:
11 x Crow Plate:
1 x Screwdriver:
2 x Steel Wire:

Свързани продукти