Купуване с едно кликване 0 0.00
DXMRWJ Чанта за пране, Сгъваема кошница за дрехи, Голяма кошница за мръсно бельо, Сортировач, чанта за мръсни дрехи от плат Оксфорд (Цвят: B размер: 40,5x33x45 см)

DXMRWJ Чанта за пране, Сгъваема кошница за дрехи, Голяма кошница за мръсно бельо, Сортировач, чанта за мръсни дрехи от

BGN 1.67
 

Налично
Продукти

Икономичен, идеален за всички места с ограничено пространство.лек и преносим, за по-лесно преместване.Дръж си дрехи и играчки, организирани и ароматно, което ефективно ще ви спести време и пространство.Тази кошница за съхранение, подходящи за кухня, баня, всекидневна, спалня и т.н. Това е чудесен подарък за членовете на домакинството.Икономичен, идеален за всички места с ограничено пространство.лек и преносим, за по-лесно преместване.Дръж си дрехи и играчки, организирани и ароматно, което ефективно ще ви спести време и пространство.Тази кошница за съхранение, подходящи за кухня, баня, всекидневна, спалня и т.н. Това е чудесен подарък за членовете на домакинството.Параметри : Материал : fabric Размер : като за изображенийпакет включва : 1 * кошница за дрехи (не включва мрежест чувал) Забележки : 1. Продайте само основните продукти, без други продукти.2. Тъй като изисква ръчно измерване, моля, оставете интервал в 1-3 виж 3. Поради различията в екрана на цвят може да се различава от вашия очакваното цвят, моля, позволете.Забележка : След получаване на опаковката, моля, проверете внимателно опаковката и стоката.Ако получената стока е грешна или имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас по електронната поща, за да реши проблема.Ние ще ви отговорим възможно най-скоро и ще направим всичко възможно, за да отговарят на вашите нужди!Количка-органайзер за играчки.

Характеристики на продукта

Material:
Fabric
Size:
as picture
Packaeg Included:
1 * laundry basket (No Include Net bag):
Notes:
1. Only sell main products, not other products.:
2. Since manual measurement is required, please leave a space of 1-3 cm.:
3. Due to screen differences, the color may be slightly different from your expected color, please allow.:
Remind:
After receiving the packaging, please check the packaging and the product carefully. If the received item is defective or has any questions, please contact us via email to resolve the problem. We will reply as soon as possible and do our best to meet your needs!:
Toy Organizer Basket :

Свързани продукти