Комплект от твърда Метла RAZZUM, Метла и Лопата за събиране на прах, долно Оттичане Лъжичка за събиране на прах с Разтегателен Метла, Четка За почистване на Дома, Ветро?

Комплект от твърда Метла RAZZUM, Метла и Лопата за събиране на прах, долно Оттичане Лъжичка за събиране на прах с Разтегателен

BGN 48.47
 

Налично
Продукти

Удължен дизайн на зъбите на совке за събиране на отпадъци, филтър за коса, решаващ проблема заплитане на косата на метлата.Сгъсти и гъста коса метла, мек и лесно могат да бъдат планирани полагане на грунда, здрав, подходящ за най-различни почви. лъжичка за боклук, сгъване до 90 градуса, ветрозащитный лъжичка, прост и удобен. корона на метлата със завъртане на 180 градуса, по-гъвкава.Дюза метла може да се сменят, за да са лесни за почистване на всички видове ъгли, например, едното от леглата, а ъглите на дивана може лесно почистване.Вертикално съхранение, удобна дръжка и ергономичен дизайн, по-удобен за задържане.Подвесное дупка за метла, които могат да бъдат назначени и съхранява.Удължен дизайн на зъбите на совке за събиране на отпадъци, филтър за коса, решаващ проблема заплитане на косата на метлата.Сгъсти и гъста коса метла, мек и лесно могат да бъдат планирани полагане на грунда, здрав, подходящ за най-различни почви. лъжичка за боклук, сгъване до 90 градуса, ветрозащитный лъжичка, прост и удобен. корона на метлата със завъртане на 180 градуса, по-гъвкава.Дюза метла може да се сменят, за да са лесни за почистване на всички видове ъгли, например, едното от леглата, а ъглите на дивана може лесно почистване.Вертикално съхранение, удобна дръжка и ергономичен дизайн, по-удобен за задържане.Подвесное дупка за метла, които могат да бъдат назначени и съхранява.Лесна за сглобяване и се използва широко-Подходящ за камък етаж и дюшеме, хол на открито, тераса, салон за красота, училища, фирми, градина, гараж, магазин за домашни любимци и т.н. Продукт : Комплект за почистване метелматериал : пластмаса + неръждаема стальпроцесс : 1. Моля, проверете размера и цвета, преди да купите.2. С изключение на набор от метли върху снимки на стоки, никакви други предмети в комплекта не са включени.3. Моля, имайте предвид, че различните монитори могат да причинят незначителни разлики в цвят, моля, разберете.4. Поради ръчно измерване е възможно една малка грешка, моля обърнете се към самия продукт, благодаря.5. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронна поща, ние ще решим проблема възможно най-скоро. 6. Поздравете вашите мнения и препоръки, за да можем да ви предоставим най-добрите продукти и услуги.➤Най-общо казано, логистика обикновено се изпраща в рамките на 48 часа, а за очаквания час на пристигането си е 9-20 дни.

Характеристики на продукта

Свързани продукти