Купуване с едно кликване 0 0.00
BESTonZON Режещо Острие 10шт Защитни Капаци Ръкавни Щитове Нож Черно Тежкотоварни Керамични Къмпинг Тип Магазин Кухненски Нож Домашен Инч Размер на Барбекю Пластмасов?

BESTonZON Режещо Острие 10шт Защитни Капаци Ръкавни Щитове Нож Черно Тежкотоварни Керамични Къмпинг Тип Магазин Кухненски

BGN 2.33
 

Налично
Продукти

Сабя за нож на главния готвач : сабя за ножове В големи количества отговарят на вашите изисквания.Калъф за ножове-готвач : калъф за декор ножове Чудесен сигурен начин за съхранение на вашите ножове в выдвижном кутия или чанта-готвач.Кобур за ножове : Отличен сигурен начин за съхранение на вашите ножове в выдвижном кутия или чанта-готвач.Керамични калъф за ножа : Нашият калъф за нож е предназначен не само за защита на вашия ножа, но и за вашия пръст.Защитни кожуси за обезкостяване : Благодарение на уникалния дизайн на тези кожуси за ножове осигуряват допълнително сцепление, за да се предотврати приплъзване и случайни повреди при вмъкване и извличане на ножовете на труд.Пратката е Списък на топ 10 x калъф Особености - Нашият калъф за нож е предназначен не само за защита на вашия нож, но и за вашия пръст. -Размер4 инча : около 10,3 х 2,4 х 0,3 виж - Размер6 инча : около 16 х 4 х 0,3 виж - Размер5 инча : около 13,5 х 3.2 х 0,3 виж - Този практичен калъф за носене дава възможност на резаку лесно причини и выниматься без износване. - Чудесен сигурен начин за съхранение на вашите банички в выдвижном кутия или чанта-готвач. - Много отговаря на вашите изисквания. -Размер3 инча : около 8,3 х 2,4 х 0,3 виж - Цвят : черен. - Благодарение на уникалния дизайн на тези калъфи за ножове осигуряват допълнителна повърхност за защита от подхлъзване и случайни повреди при вмъкване и извличане на ножовете на труд. - Материал : .Информация за продукта Калъф за нож на главния готвач Този практичен калъф за носене дава възможност на ножу лесно причини и выниматься без износване. калъф за нож на главния готвач е предназначена не само за защита на вашия ножа, но и за вашия пръст. калъф за нож от Този предмет е включен в комплекта на своята практика за нож, който е изработен от висококачествен, изключително устойчив материал. керамични калъф за нож Чудесен сигурен начин за съхраняване на ножове в чекмеджето на бюрото или в чантата си на майстор-готвач.

Характеристики на продукта

Свързани продукти