Купуване с едно кликване 0 0.00
C9 Лилави Рамки, слънчеви Очила, Блокиране на Синя Светлина, Женски, Мъжки, Модни, От Пренапрежение на очите, Декоративни очила, Очила за защита от радиация компютър (?

C9 Лилави Рамки, слънчеви Очила, Блокиране на Синя Светлина, Женски, Мъжки, Модни, От Пренапрежение на очите, Декоративни

BGN 3.20
 

Налично
Продукти

1. Модерен дизайн от Нашите сини бариерни точки се различават от другите точки, представени на пазара.Ретро дизайн с кръгла рамка прави по-модерен.Той е подходящ както за мъже, така и за жени. 2. Ниско тегло и високо качество на Нашия син блокиращите е проектиран за комфортна всекидневна употреба.Той има солидна лека лекар по дентална медицина и други покрития, които могат да блокират ултравиолетовите лъчи, което прави нашите лещи, устойчиви на надраскване, както и да се отблъсне и антибликовой функции. 3. Блокируйте вреден синя светлина, антисиневые точки могат да филтрират вреден высокоэнергетический синя светлина и пропускат по-малко вредни част от синя светлина, защитавайки по този начин очите ви. 4. Лещи с ниска хроматичната аберрацией - различни от другите очила с лещи с висока отлично възпроизвеждане на цветовете, представени на пазара.Нашите лещи с ниска хроматичната аберрацией оптимизиран за постигане на перфектен баланс между защитата на очите и качество на гледане.спецификация : Цвят : черно, сиво, кафяво, розово, синьо, лилаво Размери : 140×51×47×17×142 мм Материал : TR90 Забележка : поради различни компютърни разрешения могат да се появят някои нарушаване на цвят.Възможни са някои грешки, дължащи се на различни измервания форми на ръце.описание : Подходяща за тийнейджъри, студенти, шофьори, геймъри, хората на средна и напреднала възраст.Тези декоративни чаши имат красива форма, а също така са много добри декорации, които може добре да се комбинира с различни дрехи.Продължавайте да носят нашите точки, които могат ефективно намаляване на умората на очите, болки, смущения, замъглено зрение.Антирадиационные точки на този компютър са леки и няма да доведе до умора при продължително носене, а с подходящ размер, не оставя следи по лицето си.Това е идеален подарък за вас и вашите приятели, подходящ за всички поводи.

Характеристики на продукта

Color:
black, gray, brown, pink, blue, purple Dimensions

Свързани продукти