Купуване с едно кликване 0 0.00
Четка за тоалетна ZUKEEMTS, 1 бр., Креативна Четка за Тоалетна с основание, Набор от четки за тоалетна с дръжка от Неръждаема Стомана, Домакински Четка за Тоалетна за поч?

Четка за тоалетна ZUKEEMTS, 1 бр., Креативна Четка за Тоалетна с основание, Набор от четки за тоалетна с дръжка от Неръждаема

BGN 1.67
 

Налично
Продукти

✦Четка за тоалетна с дълга дръжка и предпазва ръцете от замърсяване по време на прибиране на реколтата. ● Благодарение на стойка четка за тоалетна лесно да се съхранява; джолан оборудван клипсой за почистване, с помощта на която удобно белите мръсотия с тоалетна дупки. ● Полипропиленова четина, кръгла полипропиленова корона на 360 °, е добра почистваща способност. ● Двустранен глава на четка, малка глава на четка с обратна страна, лесен за почистване в канавке. ● С дупки за захващане за удобство на захващане. ✦Четка за тоалетна с дълга дръжка и предпазва ръцете от замърсяване по време на прибиране на реколтата. ● Благодарение на стойка четка за тоалетна лесно да се съхранява; джолан оборудван клипсой за почистване, с помощта на която удобно белите мръсотия с тоалетна дупки. ● Полипропиленова четина, кръгла полипропиленова корона на 360 °, е добра почистваща способност. ● Двустранен глава на четка, малка глава на четка с обратна страна, лесен за почистване в канавке. ● С дупки за захващане за удобство на захващане.

Характеристики на продукта

Свързани продукти