Купуване с едно кликване 0 0.00
САМОДОВОЛНО Чертежный стол Висок Офис стол, Стоящ Писмен Стол, Офис Столове, Височина с Багажник, Офис Чертежные Столове със средна облегалка от мрежа с подлакътни?

САМОДОВОЛНО Чертежный стол Висок Офис стол, Стоящ Писмен Стол, Офис Столове, Височина с Багажник, Офис Чертежные Столове

BGN 2.00
 

Налично
Продукти

【Ергономична облегалка】Сгъване тази чертежного стол е проектиран в съответствие с задната част на човешкото тяло, което може да ви осигури удобна за подкрепа и облекчаване на натиска върху гърба си. 【Удобна възглавницата на Седалката】Възглавницата на седалката с висока плътност с приятна за кожата вкара конструкция ще бъде по-удобен и издръжлив.Дори ако дълго време седи, няма да ви бъде запушен.Високо офис стол, предназначен за заседналия начин на живот. 【Регулируема по височина пръстен за краката】 Това е високо регулируема офис стол разработен с регулируем пръстен за краката, за да отговарят на хора от всички растеж.Това е най-високо работно стол с пневматично регулиране на височината на седалката идеално пасва за стоящи маси, маси на височина с барную багажник и приемни. 【Трайно работно стол】 Здрава облегалка, удобни подлакътници, функция за завъртане на седалката на 360 °, здрави колела - това е постоянни работно стол ще ви осигури комфортно седене.Здравото метално основата на пет крака с капацитет до 250 килограма. 【Лесен монтаж】 Този офис стол с височина с плота може лесно да се инсталира в съответствие с видео, инсталация и ръководството за инсталиране, които предлагаме. 【Ергономична облегалка】Сгъване тази чертежного стол е проектиран в съответствие с задната част на човешкото тяло, което може да ви осигури удобна за подкрепа и облекчаване на натиска върху гърба си. 【Удобна възглавницата на Седалката】Възглавницата на седалката с висока плътност с приятна за кожата вкара конструкция ще бъде по-удобен и издръжлив.Дори ако дълго време седи, няма да ви бъде запушен.Високо офис стол, предназначен за заседналия начин на живот. 【Регулируема по височина пръстен за краката】 Това е високо регулируема офис стол разработен с регулируем пръстен за краката, за да отговарят на хора от всички растеж.Това е най-високо работно стол с пневматично регулиране на височината на седалката идеално пасва за стоящи маси, маси на височина с барную багажник и приемни. 【Трайно работно стол】 Здрава облегалка, удобни подлакътници, функция за завъртане на седалката на 360 °, здрави колела - това е постоянни работно стол ще ви осигури комфортно седене.Здравото метално основата на пет крака с капацитет до 250 килограма. 【Лесен монтаж】 Този офис стол с височина с плота може лесно да се инсталира в съответствие с видео, инсталация и ръководството за инсталиране, които предлагаме.

Характеристики на продукта

Свързани продукти