Купуване с едно кликване 0 0.00
Iron държач за чаши Gittcoll, 8 куки Под шкаф, Подвесная стойка за чаени чаши, без пробиване, Метален Органайзер за сушене на Кафе Чаши, за Съхранение на Кухненски съдове и ?

Iron държач за чаши Gittcoll, 8 куки Под шкаф, Подвесная стойка за чаени чаши, без пробиване, Метален Органайзер за сушене

BGN 7.46
 

Налично
Продукти

Размер : 27.5*18*7.5 см; Тегло : 280 г. е Подходящ за рафтове равна на дебелината на 0,98 инча /2,5 вж. по-Голям размер, моля, вижте на картинката и внимателно проверете вашата дъска/рафт.Кухненска поставка за чаши, изработен от устойчив на желязо.Лесна инсталация.Просто поставете този скоба за багажник или багажник за прибори за разширяване на наличното пространство в шкафовете, тумбочках, кухни и други помещения. Гладки ръбове и не е толкова лесно да се нарани ръцете си.Добре предпазва вашия шкаф без пробиване.След преместването му могат да се използват повторно и да се мотае на плоски дъски.Поставете поставка за шкаф или рафт, за да кука не протегна надолу или не погнулся от теглото на чашката.Подходящ за шкафове и рафтове с дебелина по-малко от 1 инч.Моля, имайте предвид, че на дъното на гардероба ви трябва да бъде плосък, без никакви издатини, в противен случай, тя ще падне.Нашата поставка е подходяща само за шкафове от този тип. Многофункционални куки с 8 куки, ще ви помогнат лесно да се изсушава си чаши и посуда, като чаши, чаши, лопаточка, отварачка за консерви, ножици, кухненски кърпи.Може също да се използва за настаняване на вашите вратовръзки, колани, шалове и чанти, висящи в гардероба. Размер : 27.5*18*7.5 см; Тегло : 280 г. е Подходящ за рафтове равна на дебелината на 0,98 инча /2,5 вж. по-Голям размер, моля, вижте на картинката и внимателно проверете вашата дъска/рафт.Кухненска поставка за чаши, изработен от устойчив на желязо.Лесна инсталация.Просто поставете този скоба за багажник или багажник за прибори за разширяване на наличното пространство в шкафовете, тумбочках, кухни и други помещения. Гладки ръбове и не е толкова лесно да се нарани ръцете си.Добре предпазва вашия шкаф без пробиване.След преместването му могат да се използват повторно и да се мотае на плоски дъски.Поставете поставка за шкаф или рафт, за да кука не протегна надолу или не погнулся от теглото на чашката.Подходящ за шкафове и рафтове с дебелина по-малко от 1 инч.Моля, имайте предвид, че на дъното на гардероба ви трябва да бъде плосък, без никакви издатини, в противен случай, тя ще падне.Нашата поставка е подходяща само за шкафове от този тип. Многофункционални куки с 8 куки, ще ви помогнат лесно да се изсушава си чаши и посуда, като чаши, чаши, лопаточка, отварачка за консерви, ножици, кухненски кърпи.Може също да се използва за настаняване на вашите вратовръзки, колани, шалове и чанти, висящи в гардероба. Размер : 27.5*18*7.5 см; Тегло : 280 г. е Подходящ за рафтове равна на дебелината на 0,98 инча /2,5 вж. по-Голям размер, моля, вижте на картинката и внимателно проверете вашата дъска/рафт.

Характеристики на продукта

Свързани продукти