Купуване с едно кликване 0 0.00
Клавиатурата на BoxWave, съвместима с Samsung Galaxy Book3 Pro (16 инча) - Клавиатура MediaOne със сензорен панел, клавиатура в пълен размер, USB, безжичен тракпад за Samsung Galaxy Book3 Pro (16 инча)

Клавиатурата на BoxWave, съвместима с Samsung Galaxy Book3 Pro (16 инча) - Клавиатура MediaOne със сензорен панел, клавиатура

BGN 3.00
 

Налично
Продукти

? [КОМПАКТЕН] клавиатура Box Wave, съвместима с Samsung Galaxy Book3 Pro (16 инча).С дължина от само 1.8 см клавиатура Media One е много тънка и лесна!Благодарение на удобния размер клавиатура, тя лесно безопасно да напусне.Когато дойде време да се въведе това дълго текстово съобщение, електронно писмо или статия, ще можете бързо да го възстанови с още по-малко усилия!. ? [ЛЕК] Отзивчиви клавишите на клавиатурата Media One в стил chiclet са достатъчно големи, за да отпечатате същото тактилни натискане, че и в пълен размер клавиатура, но е достатъчно тънък и лек, за да ги вземе със себе си навсякъде!. ? [ЭКОНОМИЯЗАРЯДА БАТЕРИЯ] Превключвател за включване / изключване на клавиатурата Media One пести заряд на батерията, смяна на клавиатура, когато тя не се използва. ? [БЕЗЖИЧНИ] БЕЗЖИЧНА технология осигурява работно разстояние 10 метра!настройте USB-приемник за непрекъсната комуникация между вашия Galaxy Book3 Pro (16 инча) и клавиатура Media One!. ? [ПРЕНОСИМИ] Клавиатура Media One - идеалният спътник при пътуване, тъй като тя ви позволява да използвате Galaxy Book3 Pro (16 инча) навсякъде и по всяко време.Клавиатура Box Wave е Съвместим с Samsung Galaxy Book3 Pro (16 инча).Търсите портативен, лек безжична клавиатура за използване по всяко време?Обърнете внимание на универсална клавиатура Media One в комплект с голям сензорен панел и леви и десния бутони на мишката!С тегло само 12 грама може да бъде лесно да носите навсякъде с вас, а чрез USB той лесно се свързва към вашия Galaxy Book3 Pro (16 инча).С дължина от само 1.8 см клавиатура Media One е много тънка и лесна!Благодарение на удобния размер клавиатура, тя лесно безопасно да напусне.Когато дойде време да се въведе това дълго текстово съобщение, електронно писмо или статия, ще можете бързо да го възстанови с още по-малко усилия!Отзивчиви клавишите на клавиатурата Media One в стил chiclet са достатъчно големи, за да отпечатате същото тактилни натискане, че и в пълен размер клавиатура, но е достатъчно тънък и лек, за да ги вземе със себе си навсякъде!Превключвател за включване / изключване на клавиатурата Media One пести заряд на батерията, смяна на клавиатура, когато тя не се използва.БЕЗЖИЧНА технология осигурява работно разстояние до 10 метра!настройте USB-приемник за непрекъсната комуникация между вашия Galaxy Book3 Pro (16 инча) и клавиатура Media One!Клавиатура Media One - идеалният спътник при пътуване, тъй като тя ви позволява да използвате Galaxy Book3 Pro (16 инча) навсякъде и по всяко време.

Характеристики на продукта

Свързани продукти