Купуване с едно кликване 0 0.00
Набор от трубочистов LIYUN Набор от четки за почистване на комина, Четка за подметания комина, Четка за подметания сливных пръти Набор от Инструменти за почистване на

Набор от трубочистов LIYUN Набор от четки за почистване на комина, Четка за подметания комина, Четка за подметания сливных

BGN 59.06
 

Налично
Продукти

Това помага да се предотврати запушването на комина и се е запалил.Дължина на главата на четката е 10 виж Това е полезен и перфектен комплект за почистване.♦ Осъществяване включва в себе си-В това число 9/12/15 Гъвкави пръчки + 1 скилидка четки + 1 х дълга четка + 1 х адаптер за патрон + 1 x малък гаечен ключ.- Не поцарапает вътрешната повърхност на тръбите.Прът гъвкав и може идеално да се търкалят в сложни дымоходах.Почистете отдушник сушилни себе си и спестете пари.Други продукти на снимката показват само това, как те се използват. Активиран е само горният списък.Параметри : Материал : найлон Размери : Дължина нейлонового пръчка е около 410 мм / 16,14 инча, 610 мм / 24 инча Опаковъчен лист : 1 х глава на четка 1 х (х 410 мм / 610 мм) 6/9/12/15 стержней1 х Дълга щетка1 х Патронник адаптер1 х малък гаечен ключподскажите : 1.- Удобна конструкция за бързо разглобяване и сглобяване, лесна за използване и експлоатация. ♦ Висококачествени материали - Гъвкави пръчки са трайни и издръжливи, те могат да се огъват по желание, че да е удобно за почистване на огъване на комина и позволява почистване на комини във всички посоки, без задънена улица. ♦ Лесна употреба-Този отвор четка за сушене може да се използва с електрически дрелью (не е включен в комплекта) или ръчно.Адаптер за бормашини могат да се използват за свързване на пръти с електрическа дрелью, с помощта на голям усилията на въртене на четината може да отстрани дори и най-упоритите натрупвания вътре в отдушник на сушилнята.- Работна корона е изработена от найлон, който е устойчив на абразия, има дълъг срок на служба и не е лесно да се прекъсне. Поради различни монитори и осветление, изображението може да не отразяват действителните цвета на продукта, благодаря ви много за разбирането! комплект за почистване трубочиста се простира до 30 фута система от инструменти за почистване с четка 9 гъвкави пръчки фурна канал 2-в-1 простор за камината вентилационна дюза за подметания власинките дюза за бормашини изкуствена корона за премахване на сухи пръчки дълги найлонови комплекти въртящи се дискове за еднократна употреба от 18 метра. ♦ Мощен и ефикасен - Мощен и ефикасен : Четината с мощна очищающей способността да ви помогне да премахнете най-упоритите натрупвания в камината или огнището.- В съответствие с действителния избор на съответната дължина на прът.

Характеристики на продукта

Material:
Nylon
Size:
Nylon rod length is about
410mm/16.14inch, 610mm/24inch:
Packing List:
1 x Brush Head:
1 x (410mm/610mm) 6/9/12/15 Rods:
1 x Long Brush:
1 x Chuck Adapter:
1 x Small Wrench:
Warm prompt:
1. Only the above list is included. The other products in the picture only show how they are used.:
2. As different measuring methods,it will occur 1-3 cm deviation about the items,please ensure that it is okay for you before ordering.:
3. Because of different monitors and lamplight,the picture may not reflect the actual color of the item,really thank you for your kind understanding!:
chimney sweep kit cleaning extends up to 30 feet cleaner tools system with brush 9 flexible rods dryer duct 2-in-1 fireplace drier vent lint sweeping drill attachment synthetic head rod remover dry long nylon rotary drive kits reusable 18 ft :

Свързани продукти