Купуване с едно кликване 0 0.00
Фланец за заключване под формата на тръбна чаши за кабинет, с един и същ ключ, Цилиндричен Диспенсер за тоалетни принадлежности, диаметър 5/8 инча, Пощенска кутия, Ра?

Фланец за заключване под формата на тръбна чаши за кабинет, с един и същ ключ, Цилиндричен Диспенсер за тоалетни принадлежности,

BGN 6.07
 

Налично
Продукти

【Технически характеристики】 : Шкаф с трубчатым брава с кулачковым брава и комплект ключове 1-1 / 4 (5/8) - инчов кулачковых цилиндрови замъци, диаметърът на цилиндрите заменяеми замък (18 мм) дължина на цилиндъра 5/8 инча (подмяна на 16 мм). 【Плавателни съдове + аксесоари】 : Хром цинк сплав, издръжлива на използване, 4 еднакви ключа (2 броя резервни ключове), 2 стопорные плоча, 2 винта, 2 гайки, 2 цилиндрични камера (еднакви ключове за кутия с инструменти). 【Лесна инсталация】 : Пробия дупка на подходящо място, поставете фиксирующую на главата, сигурно кам крепежным винт (ключовете са определени). 【Тема за настройка на】 : Файлов кутия, скрин, пощенска кутия, заключване за отделение на АВТОБУСА, Сменное обзавеждане за кутията за инструменти, 2 еднакви тръбни кулачковых ключалка с ключ, той може да съответства на дебелината на материала на панела до 0.55 инча. 【Област на приложение】 : За витрини, замъка пощенска кутия с ключ, брави за шкафове с ключ, кутии за инструменти, кутии за сигурност, вратите кутия за сигурност, RV, караваната, кемпера, заменяеми ключалка и ключ за спорта тоалетни кърпички.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, те да бъдат изпратени (бързо). [Какво ще получите в пакет] : 2 части от корпуса на замъка, 4 броя ключове (с еднакви ключове), 2 част на болта (определяне на плоча), 2 части крепежной ядки, 2 част на винт [Технически характеристики] : Замяна на консумативи за кутията за инструменти, хром цинк сплав, 1 1/4 цилиндров челюстта заключване, диаметърът на цилиндрите 3/4 (18 мм) дължина на цилиндъра 5/8 инча (16 мм). [Област на приложение] : Подходяща за материали с дебелина до 0.55 инча, подходящ за шкафове с цилиндрични кулачковыми ключ с 2 бутона, шкафове, кутии за инструменти, пощенски кутии, мебели и т.н. [Лесен монтаж] : да Пробия дупка в съответното място на обекта, поставете главата и осигуряване на цилиндрични кулачковые брави крепежным винт. [Стъпки за инсталиране на] : Пробиват дупки в правилното място, поставете скобата, затегнете плоча на замъка на цилиндъра крепежным перка и завършите инсталацията.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Те тръгват (бързо).

Характеристики на продукта

Свързани продукти