Купуване с едно кликване 0 0.00
LZLYER Стол за Душата Тоалетна и Вана Преносим Регулируема Столче за вана с Безплатен източник на информация Поручнем, Подвижен стол за душата, Тела за баня, за Сигурн?

LZLYER Стол за Душата Тоалетна и Вана Преносим Регулируема Столче за вана с Безплатен източник на информация Поручнем,

BGN 3.00
 

Налично
Продукти

стол за баня регулира по височина в зависимост от Вашите различни нужди и са подходящи за различни групи от хора.С неплъзгащи гумено покритие за краката, по-стабилна и надеждна.Лек и здрав, изработен от алуминиева рамка, лек стол за душата издържа товар до 290 ~ 330 паунда (130 ~ 150 кг).Полезен е в банята на възрастните хора, хората с увреждания, бариатрическим болни, лица с увреждания, ранени и други, които искат да седнат по време на къпане.Благодарение на эргономичному дизайн Седалки, хората седят точно и по-удобно, дизайн на седалките се разширява, увеличава се пространството за занимания, подходящи за различни групи от хора.Повишете сигурността и удобството във Вашата вана и душ зони, определяне на това компактно и удобно на седалката за вана.Този стол за душата, предназначени за инвалиди, възрастни хора, бременни или други хора, които изпитват неудобства.с удобен и безопасен за ежедневна употреба. Параметри : Тип на продукта : Регулируема по височина столче за душ / стол за душ / стенд за баня Начин на почистване : Търкане с влажна кърпа, сушене и т.н. естествено съдържание на Пакета : 1 Х столче за душ (трябва да си събират) 【предпазни Мерки】Този продукт се продава само столчета за душ и не съдържа изображения на други стоки.При ръчно измерване на размера на изделия може да има физическа грешка 1-5 cm Dиз на силно осветление, този продукт ще има известна разлика в цвета.Това е нормално и Неизбежно.Благодарим Ви за разбирането!Винаги трябва да четете Етикета, Предупрежденията и Инструкциите, приложени към Продукта, преди да Го използвате или Консумацията, а не да разчитат единствено на Информация, Предоставена на Нашия Уеб сайт.Добре дошли в Нашия магазин!Ако Имате някакви специфични искания на продукта, моля, свържете се с нас.

Характеристики на продукта

Item Type:
Height Adjustable Shower Stool / Shower Chair / Bath Bench
Cleaning Method:
Wet Cloth Scrub, Dry Naturally
Package List:
1 X Shower Stool( Need to Assemble Yourself ):
【Precautions】:
This Product Only Sells Shower Stools, and Does Not Contain Other Product Pictures.:
When Measuring Manually, the Product Size May Show a Physical Error of 1-5 cm:
Due to Strong Light, This Product Will Produce a Certain Color Difference. This is Normal and Inevitable. Thank You for Understanding!:
You Should Always Read the Labels, Warnings and Instructions Provided with the Product Before Using or Consuming It and Not Solely Rely on the Information Presented on Our Website.:
Welcome to Our Shop ! If You Have Any Specific Product Queries, Please Contact Ours. :

Свързани продукти