Купуване с едно кликване 0 0.00
SOLUSTRE 1 БР. Жични Клавиатура Led Безжична Клавиатура Компютърна Клавиатура) Клавиатура с Подсветка Аксесоари Inalámbrico Проводна USB Клавиатура Проводна USB Пластмасова Кл?

SOLUSTRE 1 БР. Жични Клавиатура Led Безжична Клавиатура Компютърна Клавиатура) Клавиатура с Подсветка Аксесоари Inalámbrico

BGN 2.00
 

Налично
Продукти

ЖИЧНИ КЛАВИАТУРА С ПОДСВЕТКА - Изработени от пластмаса, трайна употреба.ПРАКТИЧЕСКИ КЛАВИАТУРА - може да се поставят в чантата по желание, лесно пренасяне и спестяване на място.ЖИЧНИ клавиатура RAINBOW - подходящ за използване в дома, в офиса или в интернет-бар.Детска клавиатура RGB - Изработен от устойчив материал. детска клавиатура RAINBOW - plug и play, няма нужда да инсталирате допълнителни драйвери или софтуер, който е лесен за използване.USB-кабел.Пратката включва 1 x клавиатура Характеристики -Размер : около 45 00 X12,00 X2,50 см./17,68 X4,72 X0,98 см ергономична детска клавиатура. - Напълно запечатани конструкция, , , маслостойкая, устойчив на киселини и алкални съпротива, може да работи при всякакви тежки условия, а също така може да бъде и вымыта във вода Компютърна клавиатура. - Материал : пластмаса led клавиатура si - Специален дизайн и производствения процес, проста структура на клавиатурата, липсата на метални пирони, надеждна и стабилна работа на практична клавиатура. - Това е не само подходящ за офис употреба, но и чудесен помощник за геймърска механична клавиатура. - Можете да го поставите така, че да се поберат в чантата по желание, лесно пренасяне и спестяване на място, USB rainbow. - Произведен от материал, който е траен и издръжлив на употреба на офис клавиатура.Информация за продукта Механична клавиатура Този предмет е изработен от висококачествен материал, трайни и трайни.безжична клавиатура търсите приличен клавиатурата на компютъра си?Вижте тук, ние сме подготвили за вас.Клавиатура на настолен компютър Подходящ за използване в дома, в офиса, в компютърни игри и интернет-бара.

Характеристики на продукта

Свързани продукти