Купуване с едно кликване 0 0.00
DOITOOL Пречистване на Стъкло, 2 бр., Четка за почистване на Бутилки, Гъба, Четка за миене на съдове за готвене с дръжка, Кухненски Дръжка, Четка за Стъклени Чаши, Чаши, Ча?

DOITOOL Пречистване на Стъкло, 2 бр., Четка за почистване на Бутилки, Гъба, Четка за миене на съдове за готвене с дръжка,

BGN 2.67
 

Налично
Продукти

Четината е нежна гъба.При почистване на любимите си бутилки, съдове, чайници и т.н. максимизиране на защита на уреда от повреди.Размерът и дължината на тази четки за почистване love cup са достатъчни, за да можете да го използвате в ежедневието си.Този набор от четки за бутилки позволява ефективно мръсотията, останалата в бутилката и погнутой част.Дългата дръжка на четката позволява директно да се докосват дъното на флакона за почистване. лесен за употреба, удобен за съхранение и няма да отнеме твърде много място в чантата и шкафче.Описание 2 бр. Практичен домакински четки за почистване, с дълга дръжка, инструмент за миене на чаши Характеристики - Цвят : бял, Материал : полипропилен и гъба,- Размер : 28, 30 X5,00 X5,00 см / 11, 12 X1, 97 X1, 97 инча,- Този набор от четки за бутилки позволява ефективно мръсотията, останалата в бутилката и извити парчета.- Дългата дръжка на четката може директно да се докосват дъното на бутилката за почистване.- Размерът и дължината на тази четки за почистване love cup са достатъчни, за да можете да го използвате в ежедневието си.- Четината е нежна гъба.При почистване на любимите си бутилки, съдове, чайници и т.н. максимизиране на защита на уреда от повреди.- лесен за употреба, лесна за съхранение и не отнема прекалено много място в чантата и тоалетна.Пакетът включва 2 четки за губчатых чаши.

Характеристики на продукта

Свързани продукти